Bejelentkezés

Adatvédelmi nyilatkozat

Számunkra fontos az Ön személyes adatainak védelme. A jelen Adatvédelmi Nyilatkozatban azt ismertetjük, hogy miként gyűjtjük és használjuk az Ön személyes adatait.

1. Miért kezeljük az Ön személyes adatait?

Ha elküldi nekünk a személyes adatait, azokat az alább ismertetett célokból kezelhetjük.

1.1 Azért, hogy válaszolhassunk a kérdéseire, vagy hogy kommunikálhassunk Önnel

Akkor kezeljük az Ön személyes adatait, amikor online kapcsolatfelvételi űrlapjainkon keresztül megkeres bennünket.

A következő adatait kezeljük: a nevét, a beosztását, az (üzleti) kapcsolattartási adatait (ideértve az e-mail-címét, a telefonszámát és vállalatának nevét is), valamint bármilyen más olyan adatát, amelyet a kapcsolatfelvételi űrlap szabadon kitölthető mezőjében megad számunkra.

Ezeket az adatokat az Ön hozzájárulásával kezeljük; ezt a hozzájárulást bármikor visszavonhatja.

1.2 Felmérésekre vagy egyéb (marketing-) kommunikációra

Személyes adatait annak érdekében kezeljük, hogy termékeinkre vagy szolgáltatásainkra vonatkozó felmérő kérdőíveket küldhessünk Önnek, vagy hogy marketingüzenetekkel naprakészen tarthassuk Önt az AkzoNobel különleges ajánlatait, termékeit és szoltatásait, valamint a vállalatot érintő eseményeket illetően. Profilokat alkothatunk, és elemezhetjük az Önnel való kommunikációnkat. Ezáltal megismerhetjük az érdeklődési köreit, és úgy tudjuk testre szabni az Önnel való kommunikációnkat, hogy az illeszkedjen az Ön személyes érdeklődési köreihez.

A következő adatait kezeljük: a nevét, a címét, a születési dátumát (de csak akkor, ha ezt az információt önként adta meg számunkra), az e-mail-címét, valamint minden olyan egyéb témát, amelyet Ön aktív módon és önként osztott meg velünk.

Ezeket az adatokat az Ön hozzájárulásával kezeljük; ezt a hozzájárulást bármikor visszavonhatja.

1.3 Termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésére és továbbfejlesztésére

Az összesített személyes adatokat az AkzoNobel különféle üzletvitelhez kapcsolódó céljaival, például a következőkkel kapcsolatban kezeljük: új termékek és szolgáltatások kifejlesztése, weboldalaink, alkalmazásaink és egyéb digitális csatornáink továbbfejlesztése vagy módosítása, használati trendek meghatározása, reklámkampányaink hatásosságának megállapítása, valamint üzleti tevékenységeink végrehajtása és bővítése.

Amikor csak lehet, összesített adatokat használunk. Néha személyes adatokat is kezelünk, például az Ön nevét, e-mail-címét, IP-címét, nemét, lakhelyét, irányítószámát és bármilyen más, a jelen Nyilatkozatban említett, illetve az Ön által egyébként számunkra megadott adatot.

Ezeket az adatokat jogos üzleti céljaink érdekében kezeljük.

1.4 Az alkalmazás vagy a weboldal technikai és funkcionális kezelésére

Amikor Ön a szolgáltatásainkat használja, eszközéről automatikusan gyűjthetünk bizonyos adatokat. Személyes adatait annak érdekében kezeljük, hogy segítséget nyújthassunk Önnek ahhoz, hogy gyorsan és könnyen megtaláljon információkat, és hogy javíthassuk ennek a weboldalnak, alkalmazásnak vagy más digitális csatornának az elérhetőségét és működését.

Az általunk automatikusan gyűjtött adatok körébe tartozhatnak a következők: az Ön IP-címe, az eszköz típusa, az eszköz egyedi azonosítószáma, a böngésző típusa, a nagyjából vett (például ország- vagy városszintű) földrajzi tartózkodási hely, valamint bármilyen egyéb műszaki adat. Arról is gyűjthetünk adatokat, hogy az Ön eszköze miként tartott kapcsolatot a szolgáltatásunkkal, ideértve a meglátogatott weboldalakat és azokat a hivatkozásokat is, amelyekre rákattintott.

Ezeknek az adatoknak a gyűjtése lehetővé teszi, hogy jobban megértsük szolgáltatásaink felhasználóit: honnan jönnek, milyen tartalom érdekli őket. Ezeket az adatokat belső elemzési célokra és szolgáltatásaink minőségének és relevanciájának javítására, termékek és szolgáltatások továbbfejlesztésére, valamint új funkciók és szolgáltatások kifejlesztésére használjuk.

Ezeket az adatokat jogos üzleti céljaink érdekében kezeljük, azaz azért, hogy jobban megértsük, ügyfeleink miként használják weboldalainkat.

1.5 A fiók adminisztrálására, amikor Ön fiókot hoz létre nálunk

Kérésére létrehozunk egy személyes fiókot az Ön számára a vásárlás folyamatának egyszerűsítése érdekében.

Kezelhetjük az Ön nevét, érvényes e-mail-címét és bármilyen más bekért adatát. Kezeljük továbbá az Ön megjelenített nevét, szerepkörét és bejelentkezési adatait.

Ezeket az adatokat az Ön hozzájárulásával kezeljük; ezt a hozzájárulást bármikor visszavonhatja.

1.6 Megrendelésének feldolgozására és kapcsolatunk kezelésére, amikor webes áruházunkon keresztül termékeket vásárol tőlünk

A személyes adatokat az Ön vásárlásának feldolgozására és megrendelésének teljesítésére, a megrendelés állapotának jelentésére, továbbá arra használjuk, hogy a tranzakciót illetően kapcsolatot tartsunk Önnel.

E cél érdekében a következő adatokat kezeljük: az Ön nevét, címét, kapcsolattartási adatait (például a telefonszámát vagy az e-mail-címét), hitelkártyájának adatait vagy a fizetésre vonatkozó más adatait (amelyeket PCI-tanúsítvánnyal rendelkező szállítónk fog kezelni), azt, hogy Ön elfogadta az alkalmazandó feltételeket és kikötéseket, továbbá azt, hogy szeretne-e hírlevelet kapni tőlünk.Az arra vonatkozó adatokat is kezelni fogjuk, hogy Ön mit vásárolt tőlünk, kezelni fogjuk továbbá az AkzoNobel weboldalainak és alkalmazásainak (amelyek sütiket is használhatnak) Ön általi regisztrált használatán keresztül megszerzett adatokat, valamint az Ön korábbi vásárlásait – online vásárlásait (ha vásárlásait profiljához kapcsolja) és offline vásárlásait (offline vásárlás esetében) egyaránt.

Személyes adatait annak érdekében kezeljük, hogy teljesíthessük Önnel kötött vásárlási szerződésünket, és hogy eljuttathassuk Önhöz, amit megrendelt.

1.7 Részvételének adminisztrálására, ha Ön nyereményjátékon, rendezvényen, versenyen, sorsolásos akcióban és/vagy nyereményjátékban vesz részt

Az Ön hozzájárulásával e-mailben reklámanyagokat és meghívókat küldhetünk Önnek, arra kérve, hogy vegyen részt nyereményjátékon, rendezvényen, versenyen vagy sorsolásos nyereményjátékban. Ha úgy dönt, hogy részt vesz e tevékenységek valamelyikében, akkor annak lebonyolításához szükségünk van az Ön személyes adataira.

Ha részt vesz valamelyik ilyen tevékenységben, akkor szükségünk van a személyes adataira, hogy bejelenthessük, ha Ön nyert, hogy eljuttathassuk Önhöz a nyereményt, és hogy mérni tudjuk a nyereményjátékokon, rendezvényeken, versenyeken, akciókban és/vagy sorsolásos nyereményjátékokban való részvételt.

Ezeket az adatokat az Ön hozzájárulásával kezeljük; ezt a hozzájárulást bármikor visszavonhatja.

1.8 Azért, hogy teljesíthessük a törvények és jogszabályok által előírt kötelezettségeinket, és hogy megvédhessük az AkzoNobel eszközeit és érdekeit

Személyes adatait a megfelelő, illetve a szükséges módon kezeljük (a) az alkalmazandó jogszabályok előírásai szerint, ideértve az Ön lakhelyének országán kívül hatályos jogszabályokat és például a versenytársak átvilágítására, a pénzmosásra, a terrorizmus finanszírozására és az egyéb bűncselekményekre vonatkozó jogszabályokat is; (b) a jogszabályi kötelezettségeink teljesítéséhez; (c) a hatóságoktól és kormányzati szervektől (ideértve az Ön lakhelyének országán belüli és kívüli hatóságokat és kormányzati szerveket is) érkező megkeresésekre adandó válaszokhoz; (d) a feltételeink és kikötéseink, továbbá az egyéb alkalmazandó szabályok betartatásához; (e) tevékenységeink védelméhez; (f) jogaink, magánszféránk, biztonságunk és tulajdonunk védelméhez és/vagy az Ön és mások jogainak, magánszférájának, biztonságának és tulajdonának védelméhez; valamint (g) annak érdekében, hogy élhessünk a rendelkezésre álló jogorvoslati lehetőségekkel, vagy hogy korlátozhassuk az általunk esetlegesen elszenvedett károkat.

Szükség esetén kezelhetjük az Ön nevét, kapcsolattartási adatait, az AkzoNobel vállalattal való levelezését, a bármelyik termékünk és/vagy szolgáltatásunk Ön általi használatára vonatkozó adatokat, továbbá a jelen Nyilatkozatban említett bármilyen más vagy az Ön által számunkra egyébként megadott bármilyen más adatot, amennyiben erre az előző bekezdésben említett valamelyik cél elérése érdekében szükség van.

Ezeket az adatokat jogos üzleti céljaink érdekében kezelhetjük.

1.9 Azért, hogy lehetővé tehessük az Ön tartalmának megosztását, ha a Visualizer alkalmazást használja

Ha képek, videók vagy felhasználó által előállított egyéb tartalom mentésére és megosztására használja a szolgáltatásainkat, akkor annak érdekében kezelhetjük az Ön személyes adatait, hogy lehetővé tegyük az Ön számára az adatok megosztását. Ilyen esetben a képekben, videókban vagy felhasználó által előállított egyéb tartalomban foglalt metaadatokat (az Ön eszközének beállításaitól függően ezek közé tartozhatnak GPS-es helymeghatározó adatok és eszközazonosítók is), továbbá a képekben, videókban vagy a felhasználó által előállított egyéb tartalomban foglalt személyes adatokat kezelhetjük. Ezek közé akár érzékeny személyes adatok is tartozhatnak (olyanok, amelyek egy személynek egy fényképen vagy videón való megjelenéséből határozhatók meg, amennyiben ezeket Ön önként töltötte fel az alkalmazáson keresztül). Kezelhetjük továbbá az olyan adatokat is, amelyeket Ön a közösségimédia-fiókjain keresztül biztosít számunkra. Ezeket az adatokat az Ön hozzájárulásával kezeljük; ezt a hozzájárulást bármikor visszavonhatja.

Amennyiben önmagától különböző bármilyen személyre vonatkozó személyes adatokat kíván megosztani a Visualizer alkalmazáson keresztül (például egy fénykép vagy videó segítségével), biztosítania kell, hogy az érintett személyek is hozzájáruljanak adataiknak a Visualizer alkalmazásba megosztás céljából történő feltöltéséhez. Ha megoszt egy hivatkozást a Visualizer alkalmazáson keresztül, azt mások is láthatják.

A Visualizer alkalmazáson keresztül Ön által megosztott tartalmat termékeink, weboldalaink és alkalmazásaink továbbfejlesztése érdekében kezelhetjük. Ha ezt tesszük, akkor az ilyen adatokat jogos üzleti érdekeink alapján, azaz termékeink javítása és ügyfeleink elkötelezettségének növelése érdekében kezeljük.

Az általunk Öntől gyűjtött adatokat általában csak a jelen Adatvédelmi Nyilatkozatban ismertetett célokból vagy a személyes adatainak gyűjtésekor Önnel közölt célokból használjuk fel. Személyes adatait azonban olyan más célokból is felhasználhatjuk, amelyek nincsenek ellentmondásban az Önnel közölt célokkal, amennyiben ezt az alkalmazandó adatvédelmi jogszabályok megengedik.

Ha Ön valaki másról közöl velünk adatokat, kérjük, szerezze be ehhez az adott személy engedélyét a jelen Adatvédelmi Nyilatkozatban részletezett célok vonatkozásában. Azzal, hogy egy másik személyre vonatkozó személyes adatokat ad meg, Ön elismeri, hogy rendelkezik az adott személy erre vonatkozó hozzájárulásával, vagy hogy Önnek jogában áll az adott személy nevében hozzájárulni az adatkezeléshez (például olyan gyermekek esetében, akik iránt Ön szülői felelősséggel tartozik).

2. Sütik és hasonló nyomon követési technológiák

Az Önre vonatkozó személyes adatok gyűjtéséhez és használatához sütiket (cookie-kat) és hasonló nyomon követési technológiákat használunk, többek között annak érdekében – amennyiben ehhez Ön hozzájárulását adja –, hogy az Ön érdeklődési körébe tartozó hirdetéseket jeleníthessünk meg Önnek. Az általunk használt sütik típusairól, használatuk okáról és arról, hogy Ön miként tudja szabályozni a sütiket, további tájékoztatást a sütik használatáról szóló nyilatkozatunkban találhat.

3. Kivel osztjuk meg az Ön személyes adatait?

Személyes adatait a következők számára adhatjuk ki:

a cégcsoportunkba tartozó vállalatoknak és olyan független szolgáltatóknak, akik adatfeldolgozási szolgáltatásokat nyújtanak számunkra (például támogatják szolgáltatásaink nyújtását, biztosítják azok működését vagy segítik növelni azok biztonságát), vagy akik más módon dolgoznak fel személyes adatokat a jelen Adatvédelmi Nyilatkozatban ismertetett vagy a személyes adatainak gyűjtésekor Önnel közölt célokból. Azért, hogy az Ön személyes adatainak kezelése során magas szintű védelmet biztosíthasson, az AkzoNobel bevezette Az AkzoNobel Kötelező Érvényű Vállalati Szabályait, amelyek biztosítják, hogy az AkzoNobel-cégcsoportba tartozó minden jogi személy a személyes adatoknak ugyanolyan szintű védelmét nyújtsa. A független szolgáltatókkal olyan technikai, szervezeti és szerződésben rögzített intézkedésekről is megállapodtunk (adatfeldolgozási szerződésekben), amelyek célja annak biztosítása, hogy az Ön személyes adatainak feldolgozására kizárólag a fentebb említett célokból kerüljön sor, és hogy az adatok megfelelő biztonságot élvezzenek;

bármelyik illetékes bűnüldözési szervnek, szabályozó hatóságnak, kormányzati szervnek, bíróságnak vagy olyan harmadik félnek, amelynek esetében a kiadást szükségesnek ítéljük: (i) mert az alkalmazandó jogszabályok vagy előírások ezt rendelik el; (ii) azért, hogy gyakoroljuk, biztosítsuk vagy megvédjük törvényes jogainkat; vagy (iii) azért, hogy megvédjük saját vagy bármely más személy alapvető érdekeit;

tényleges vagy potenciális vásárlónak (és az ilyen megbízottjainak és tanácsadóinak) vállalatunk bármely részének bármilyen tényleges vagy javasolt megvásárlásához, egyesüléséhez vagy felvásárlásához kapcsolódóan, azzal, hogy tájékoztatnunk kell a vásárlót arról, hogy az Ön személyes adatait kizárólag a jelen Adatvédelmi Nyilatkozatban ismertetett célokra használhatja; továbbá

más személyeknek, ha az adatközléshez Ön hozzájárulását adta, vagy ha bennünket vagy szállítóinkat arra utasította.

4. Hol tároljuk az Ön személyes adatait?

Személyes adatait az Ön lakhelyétől különböző országba is továbbíthatjuk, és ott kezelhetjük. Az ilyen országok más adatvédelmi jogszabályokkal rendelkezhetnek, mint az Ön országa (és egyes esetekben az is előfordulhat, hogy kevesebb védelmet biztosítanak).

Kiszolgálóink az Európai Gazdasági Térségben találhatók, bár cégcsoportunk vállalatai és független szállítóink világszerte dolgoznak. Ez azt jelenti, hogy amikor Önre vonatkozó személyes adatokat gyűjtünk, azokat ezen országok bármelyikében kezelhetjük a következő bekezdésben foglaltak szerint.

Az Európai Gazdasági Térségen kívüli országok nem mindig rendelkeznek szigorú adatvédelmi jogszabályokkal. Mi azonban mindig biztosítjuk, hogy harmadik felek a jelen irányelvben foglaltaknak megfelelően használják az adatokat, és hogy az alkalmazandó jogszabályi követelményeket betartva az Ön adatainak megfelelő védelmet biztosítsunk. Az AkzoNobel saját Ügyfelek, Szállítók és Üzleti Partnerek Adataira vonatkozó Adatvédelmi Szabályzatán vagy harmadik felekkel kötött szerződéses megállapodásokon keresztül biztosítani fogjuk, hogy amennyiben az Ön adatait egy másik országba továbbítjuk, azok továbbra is megfelelő védelemben részesüljenek. Az ilyen intézkedések közé tartozhat az Európai Bizottság személyes adatok továbbítására vonatkozó általános szerződési feltételeinek alkalmazása, amelyek előírják, hogy az adatátvevő az általa kezelt vagy feldolgozott személyes adatokat az Európai Unió adatvédelmi jogszabályainak megfelelő védelemben részesítse.

Személyes adatait továbbíthatjuk vagy kiadhatjuk még független szállítóinknak, szaktanácsadóinknak és olyan egyéb személyeknek, akiknek meglátásunk szerint szükségük van ezekre az adatokra a szolgáltatásokkal és az üzletvitelünkkel kapcsolatos ügyek intézéséhez.

5. Hogyan tarjuk titokban az Ön személyes adatait?

Megfelelő technikai és szervezeti intézkedéseket foganatosítunk az általunk gyűjtött és kezelt személyes adatainak védelmére. A bevezetett intézkedések az Ön személyes adatainak kezelésével kapcsolatos kockázatnak megfelelő szintű védelmet biztosítanak.

Olyan biztonsági házirendet vezettünk be, amely véd az illetéktelen hozzáférés ellen. A biztonságos oldalainkon található adatokat az SSL technológia segítségével titkosítjuk. Lehet, hogy böngészője jelezni fogja, hogy az oldal biztonságos (Önnek pedig ezt ellenőriznie kellene). Lehet, hogy böngészője konfigurálható úgy, hogy figyelmeztessen, amikor Ön a webhely egy biztonságos oldalára látogat.

Az interneten keresztüli adatátvitel során mindig titkosítva lesz az Ön összes adata. Az SSL egy olyan speciális szoftver, amely a biztonságos oldalainkon Ön által elküldött bármilyen adatot automatikusan titkosít. Ezt követően kiszolgálóink egy titkos kulcs segítségével olvassák el az adatokat. Ez azt jelenti, hogy az Ön adatai, legyenek azok hitelkártya- vagy betétikártya-adatok vagy bármilyen más személyes adatok, olyan kóddá alakulnak át, amelyet csak a titkos kulccsal vagy jelszóval lehet dekódolni. A szolgáltatások minden olyan része biztonságos, amelyben Önnek személyes adatot kell megadnia.

Ha olyan belépési adatokat adtunk Önnek (vagy ha olyan belépési adatokat választott), amelyek segítségével el tudja érni szolgáltatásaink bizonyos részeit (ilyen belépési adat például a felhasználónév és a jelszó), akkor Ön a felelős azért, hogy titokban tartsa ezeket az adatokat.

Az interneten át történő adattovábbítás nem tökéletesen biztonságos. Bár mindent megteszünk, amit észszerű keretek között meg tudunk tenni az Ön személyes adatainak védelme érdekében, garantálni nem tudjuk semmilyen Ön által online módon felfedett személyes adat biztonságát. Az internet használatából eredő elkerülhetetlen biztonsági következményeket Ön vállalja, bennünket semmilyen biztonsági incidensért nem terhel felelősség, kivéve, ha megszegjük az alkalmazandó jogszabályokat, és akkor is csak a vonatkozó feltételekben és kikötésekben meghatározott korlátozott mértékben.

6. Mennyi ideig őrizzük meg az Ön személyes adatait?

Az általunk Öntől gyűjtött személyes adatokat addig őrizzük meg, amíg azokra jogszerűen szükségünk van (például azért, hogy egy Ön által kért szolgáltatást nyújtani tudjunk Önnek, vagy hogy teljesíthessük az alkalmazandó jogszabályi, adózási vagy számviteli-könyvelési követelményeket).

Amikor már nincs jogszerű üzleti okunk személyes adatainak kezelésére, akkor azokat vagy töröljük, vagy anonimizáljuk, vagy ha ez nem lehetséges (például azért, mert a személyes adatai biztonsági archívumba kerültek), akkor biztonságos módon tároljuk a személyes adatait, és elkülönítjük őket bármilyen további feldolgozástól, amíg törlésük lehetővé nem válik.

7. Mit kérhet a személyes adataival kapcsolatban?

Személyes adatait illetően Önnek a következők állnak jogában:

Jogában áll hozzáférni személyes adataihoz, helyesbíteni vagy frissíteni őket, továbbá kérni azok törlését. Ezenkívül kifogással élhet személyes adatainak kezelése ellen, kérheti, hogy korlátozzuk személyes adatainak kezelését, vagy kérheti, hogy személyes adatait hordozható formában megkapja. Ezeket a jogait úgy gyakorolhatja, hogy az alábbi elérhetőségen hozzánk fordul.

Jogában áll, hogy bármikor leiratkozzon az általunk Önnek küldött marketingüzenetekről. Ezt a jogát úgy gyakorolhatja, hogy az általunk Önnek küldött e-mailben a leiratkozási hivatkozásra kattint. Ha más formában sem szeretne marketingüzeneteket/-anyagokat kapni, akkor forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségen.

Hasonlóan: ha személyes adatait az Ön hozzájárulásával gyűjtöttük és kezeltük, ezt a hozzájárulást bármikor visszavonhatja. A hozzájárulás visszavonása nem érinti semmilyen visszavonás előtti adatkezelésünk jogszerűségét, és nem érinti az Ön személyes adatainak olyan kezelését sem, amelynek jogalapja nem az Ön hozzájárulása.

Bár azt szeretnénk, hogy esetleges panaszával elsőként hozzánk forduljon, Önnek jogában áll adatvédelmi hatósághoz benyújtani személyes adatainak általunk történő gyűjtésével és használatával kapcsolatos panaszát. Erről további tájékoztatást a helyi adatvédelmi hatóságtól kaphat.

Minden adatvédelmi jogait gyakorolni kívánó magánszemélytől érkező megkeresésre az alkalmazandó adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően reagálunk.

8. Hivatkozások más weboldalakra és a közösségi médiára

Szolgáltatásaink tartalmazhatnak partnerhálózatainknak, hirdetőinknek, társvállalatainknak és vállalatcsoportunk tagjainak a szolgáltatásaira mutató vagy azokból származó hivatkozásokat. Amennyiben e hivatkozások bármelyikét követi, tudnia kell, hogy a hivatkozott szolgáltatásoknak saját adatvédelmi szabályzattal/használati feltételekkel kell rendelkezniük, és mi semmilyen felelősséget nem vállalunk értük. Kérjük, olvassa el az adatvédelemre vonatkozó értesítéseiket, mielőtt bármilyen személyes adatot küldene el hozzájuk.

Arra is lehetőséget kínálunk, hogy közösségimédia-fiókján (például Facebook-fiókján) keresztül hozzon létre nálunk fiókot. Ezzel időt takaríthat meg a fiók létrehozásakor, mert belépési adatait a közösségimédia-fiókjából fogjuk importálni. Tájékoztatjuk, hogy amikor a „közösségi bejelentkezési” lehetőséget használja, bizonyos információkat kaphatunk a közösségi hálózaton keresztül, például az Ön nevét, életkorát, tartózkodási helyét, beállításait, foglalkozását és a nyilvános profiljából származó egyéb adatokat. Ezeket az adatokat nem mi kérjük, hanem a közösségi bejelentkezés használatából következően a közösségi hálózat adja meg számunkra. Amikor a közösségi bejelentkezési lehetőséget használja, mi csak azokat az adatokat importáljuk, amelyekre szükség van ahhoz, hogy nálunk létrejöjjön egy fiók az Ön számára, és amikor bármilyen más adatot kapunk, töröljük a közösségi hálózaton keresztül kapott ilyen egyéb adatokat. Fiókjának létrehozása után Önnek lehetősége lesz azt bármilyen olyan adattal kiegészíteni, amelyet meg szeretne osztani velünk.

9. 16 évesnél fiatalabb személyek is megadhatják a személyes adataikat?

16 évesnél fiatalabb személyek csak abban az esetben adhatják meg nekünk személyes adataikat, ha erre vonatkozóan írásos engedéllyel rendelkeznek valamelyik szülőjüktől vagy gondviselőjüktől, aki elolvasta a jelen Adatvédelmi Nyilatkozatot.

10. Hogyan léphet velünk kapcsolatba?

Ha bármilyen kérdése vagy aggálya merül fel azzal kapcsolatban, ahogyan a személyes adatait kezeljük, a következő elérhetőségeken fordulhat hozzánk:

E-mail-cím: noemi.kovacs@akzonobel.com, karoly.olah@akzonobel.com
Kapcsolatfelvételi űrlap: https://www.dulux.hu/hu/elerhetosegek
Levelezési cím: Corporate Privacy Officer
Akzo Nobel N.V.
AkzoNobel Centre
Christian Neefestraat 2
1077 WW Amsterdam
Hollandia

Az Ön személyes adatainak adatkezezője: AkzoNobel Coatings Zrt.