Bejelentkezés

2. Pályázat
Fesd a falat!
Pályázó neve
Szentendrei Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium
Szentendre
Eddigi szavazatok:
7 db
Iskolánk - a Szentendrei II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium – Szentendre, festői belvárosában található. Településünk híres a képző- és iparművészeti alkotások városképbe szervezéséről, ezért az utcákon kóborolva lépten-nyomon körbevesz bennünket a szépség és művészet dicsérete.
A felújítani kívánt felületeket nem csak a naponta odalátogató 800 diák – tanár - szülő élvezhetné, hanem a magyar és külföldi turisták által is gyakran látogatott Fő tér közelében fekvő iskola kerítésfalának (kb. 50 m²) megszépítése mindenki számára művészi élményt biztosítana. A jelenlegi állapotában ezek a falrészek már nem méltók a város hírnevéhez, melyen mindenképpen szeretnénk változtatni. A pályázat alkalmat nyújthat ennek mihamarabbi és minőségi megvalósításához.
Épületünk önkormányzati pályázat segítségével és iskolánk alapítványának forrásából szépülget, illetve kollégáink önkéntes munkájának köszönhető, hogy udvarunk is egyre színesebb és esztétikusabb képet mutat. Környezetünk fejlesztésének következő állomása lehetne a külső felületek megújulása.
Az iskolánk belső képének megváltoztatásához is szeretnénk igénybe venni a pályázat adta lehetőségeket. A klub szobánk falfelülete szintén megújulásra vár. Ez a helyiség nagyon fontos közösségi tere az iskolánknak, ahol számos szabadidős program valósul meg, például a színjátszó kör próbái, illetve egyéb csoportfoglalkozások.
A pályázat kivitelezéséhez iskolánk lelkes tanárai és tehetséges gimnáziumi-, illetve felsős diákjai csatlakoznának, így biztosítva annak megvalósulását. A falfelület előkészítését a tankerület vállalta.
Nagy reményekkel teli várjuk a pályázat sikeres elbírálását.

Galéria

Oszd meg a pályázatot!

Hozzászólások