Bejelentkezés

1. Pályázat
Legyen színes a Tanoda!
Pályázó neve
Piliscsabai Tanoda
Piliscsaba
Eddigi szavazatok:
206 db
Piliscsabai Tanoda
Legyen színes a Tanoda!

A Piliscsabai Tanoda egy színes közösség, azért jelentkeztünk a Let’s Colour pályázatra, mert szeretnénk, ha a sokszínűségünket az épületünk is tükrözné.

A Tanoda egy 2013 óta működő oktatási intézmény. 25, többnyire hátrányos helyzetű gyermek számára nyújtunk felzárkóztató, fejlesztő, tehetséggondozó foglalkozást hétköznap délutánonként. Célunk, hogy az iskolai keretrendszertől eltérő, azt kiegészítő és azon túlmutató oktatási és közösségi élményt nyújtsunk. A foglalkozások egyaránt tartalmaznak tantárgyi felkészítést és sok játékot, közös projekteket, sportot, kézműveskedést. A piliscsabai Önkormányzatnak köszönhetően Tanodánknak 2016 óta egy helyi épület, az Erdészkerti-ház ad otthont. Az épület az elmúlt évek során jelentős átalakuláson ment keresztül. Fapad és paraván, virágpiramis és kosárpalánk dobja fel az udvart, a belső tereket pedig új bútorok, fadíszek és a gyerekek rajzai teszik otthonosobbá. A pályázat lehetővé tenné, hogy az épület még otthonosabbá váljon és az erre járók rögtön tudják, hogy az itt működő tanoda egy sokszínű, gyerek és családbarát, mindenki előtt nyitva álló intézmény.
A Let’s Colour pályázat nem csupán arra adna lehetőséget, hogy színesebb és szebb legyen az épületünk. A közös alkotás fontos része a tanodások napjainak. A tereink díszítése, a kreativitás megélése és az alkotás élménye lényeges elemei a délutáni kézműves foglalkozásoknak. Egy közös falfestmény elkészítése olyan esemény lenne, amin a tanodás családok és az intézmény iránt érdeklődő vagy minket támogató helyi lakosok egyaránt részt vehetnének. Szeretnénk ha a tanodások és a helyiek úgy éreznék, hogy ez az épület és ez az intézmény fontos részét képezi a város életének.

Galéria

Oszd meg a pályázatot!

Hozzászólások