Bejelentkezés

2. Pályázat
Légy-színes...
Pályázó neve
Gubányi Károly Általános Iskola
Pilis
Eddigi szavazatok:
381 db
Let’s Colour pályázat
2022

Bemutatkozás

A Gubányi Károly Általános Iskola Pest megyében Budapesttől 50 km-re Pilisen található. Iskolánk létszámát tekintve a környékben nagy iskolának számít, megközelítőleg 750 diákunk van. Az intézmény három telephelyen működik, pályázatunkkal a Szabadság téri alsó tagozatos kisdiákok iskolai környezetét szeretnénk színesebbé tenni. Ezzel is hozzájárulnánk, hogy a mindennapokat vidámabb közegben tölthessék tanulóink.

Tagozatunkon 1-4. évfolyamon mosolygós, csillogó szemű, lelkes kisdiákok töltik az egész tanévet, legtöbb esetben reggel 7:30-tól délután 16:30 óráig.

Légy színes! - filmecskénkben egy légy szemén keresztül bemutatjuk, hogy jelenleg milyen szürkék, egyhangúak iskolánk falai.

Szeretnénk 410 m2 felület lefestésével és felújításával 359 gyermek számára színesebbé tenni az iskolát, hogy lássák a világ színesben sokkal szebb!

A megújítani kívánt részek mind közösségi terek, ahol nap, mint nap több száz diák megfordul, emellett különböző iskolai rendezvényeknek is helyet biztosítanak, amikor külső szemlélők pl.: a gyerekek szülei, rokonai, meghívott vendégek is megfordulnak iskolánk falai között.

Színesíteni kívánt falfelületek:
• Földszinti hosszú és rövid folyosó
• Porta, fogadó tér
• Lépcsőfeljáró és forduló
• Lépcsőfokok
• Második emelet előtér
• Udvar, aszfalt színesítése

A Let’s Colour pályázatra azért jelentkeztünk, mert szeretnénk, hogy a hozzánk járó gyerekek még nagyobb örömmel jöjjenek iskolába, az itt töltött idő alatt még jobban érezzék magukat, amihez az iskola falainak megújítása, színesebbé tétele nagymértékben hozzájárulna.

Reméljük, hogy a 2022/2023-as tanévet diákjaink már egy megújult, színpompás iskola falai között kezdhetik el.

Bízunk kedvező elbírálásukban:
a Gubányi Károly Általános Iskola Szabadság téri telephelyének pedagógusai

Galéria

Oszd meg a pályázatot!

Hozzászólások