Bejelentkezés

1. Pályázat
"Színesen természetesen, csicsergősen"
Pályázó neve
Felsőzsolcai Napközi Otthonos Óvoda székhely, telephely
Felsőzsolca
Eddigi szavazatok:
3 db
Az óvodánk városunk központjában található, frekventált helyen székhellyel és telephellyel rendelkezik, melyben 5-5 csoport található. Mindkét helyen parkos udvarral rendelkezünk, Zöld Óvoda és Madárbarát óvodaként.
Székhelyünk kültéri homlokzata kopott, több helyen javítást és festést igényel. Egy új homlokzat, mely színes és vidám, vonzaná a gyermeki tekinteteket. Vidámságot, derűs hangulatot árasztana. Szeretnénk, ha az elkészült projekt tükrözné óvodánk arculatát a gyermekek, a szülők és a város lakossága felé. A projekt közösségépítő hatású lenne, összefogná az óvodánkban járó gyermekek szüleit. Munkájukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy gyermekeink esztétikus környezetben tölthessék mindennapjaikat. A 2010 - es árvíz alkalmával intézményünk nagyon komoly károkat szenvedett. Bár belülről teljes felújításon estünk át rövid időn belül, az eltelt időszakban az árvíz utóhatásai megjelentek a homlokzaton.
A telephelyi óvodánkban is nagy szükség lenne a tornateremhez vezető folyosó festésére. A sorozatos beázás következtében foltossá, koszossá vált. A festés nagy segítség lenne számunkra, mivel a gyerekek szebb, esztétikusabb környezetben tudnának tevékenykedni. A szülők és az egész kollektíva szívesen és önzetlenül támogatná, segítené ezt a munkát. Ezért szeretnénk a projektet az Önök által felajánlott támogatással megvalósítani.

Galéria

Oszd meg a pályázatot!

Hozzászólások