Bejelentkezés

2. Pályázat
Színezzünk mosolyt az arcokra!
Pályázó neve
ISTENKÚTI TAGÓVODA (Pécs, Nyugati városrész)
Pécs
Eddigi szavazatok:
73 db
Színezzünk mosolyt az arcokra!
Pécs csendes részén, már évtizedek óta működik az óvoda. Erős, összetartó, szeretetteljes közösséggé formálódott, köszönhetően annak, hogy generációk óta adják a ,,kilincset át" apák a fiaiknak, anyukák a gyermekeiknek. A környezet, az eszközök mind-mind a szülői és óvodai közösség segítő munkáját tükrözik. Jelen pillanatban az épület, az óvoda külső és belső környezetének megújulása a cél. Tekintve, hogy a 2,5 éves - 7-8 éves és a velük foglalkozó felnőtt korosztály tölti itt mosolyogva, élettel telve mindennapjait, a színeknek különös jelentősége van.
Szeretnénk az udvart körülölelő felületeket újra átfesteni és gyermekrajzokkal díszíteni, illetve a mosdót, csoportszobákat színekkel, ezáltal vidámsággal megtölteni.
A festés során, mint mindannyiszor az elmúlt évek során, szülők, gyerekek és az óvodában dolgozók együtt dolgoznának, egy közös célért a GYEREKEKÉRT.
Ők azok akik sokszor érzékenyebben tudnak reagálni a színekre, mint a felnőttek.
Hatással lehet az érzéseikre, energiájukra és kreativitásra ösztönözhetőek ezáltal.
Célunk, hogy ovisaink ,,második otthonaként" olyan környezetet tudjunk biztosítani, amely higiénikus, biztonságot adó, ösztönző, játékos, megmosolyogtató, egyszóval SZÍNES.

Galéria

Oszd meg a pályázatot!

Hozzászólások