Bejelentkezés

2. Pályázat
Színt a hétköznapokba!
Pályázó neve
Avasi Gimnázium
Miskolc
Eddigi szavazatok:
143 db
Színt a hétköznapokba!
A miskolci Avasi Gimnázium egy színes közösség, azonban ezt jelenleg nem tükrözik a kopár, szürke falak a folyosókon… Ezért indulunk a Let’s Colour projekt pályázatán.
Iskolánk a régió egyik neves, színvonalas középfokú oktatást nyújtó intézménye, amely fennállása óta működtet országos hírű rajz tagozatot is. Országos és világhírű tanítványaink a rajz OKTV-versenyeken és a felnőtt életükben, szakmájukban is sikeresek.
Céljaink között elsősorban az szerepel, hogy a pályázat segítségével színesebbé, motiválóbbá, inspirálóbb helyszínné, figyelemfelkeltőbb és harmonikusabb környezetté varázsoljuk a folyosókat, ahol megmutathatjuk a színek kiemelt szerepét a művészetben, az önkifejezésben s így az életben.
Másodsorban közös munkára, alkotásra szeretnénk lehetőséget adni az önkéntes szülőknek, a nagykorú diákoknak (rajz és nem rajz tagozatosoknak egyaránt) művésztanárunkkal, Homonna Györggyel együtt.
Harmadik célunkként az iskolai hagyományokhoz való kapcsolódást tűztük ki. Morphée francia festő a gimnázium egyik külső falára készített falfestményt, az iskolai könyvtárunkat volt művészdiákjaink, az aula körbefutó berakásait pedig egy kortárs festő, Czidor Ágnes művei díszítik. Országosan is ismert és elismert festőművész-művésztanár kollégánk, Homonna György pedagógiai pályafutásának végéhez közeledik, hamarosan nyugdíjba vonul. Úgy gondoljuk, szép, méltó és megható gesztus lenne, ha a nyugdíjba vonulása előtt alkalma lenne arra, hogy az ő ötleteit valósítsuk meg a folyosókon…
Bízunk abban, hogy elnyeri az Önök tetszését is a pályázatunk!
Szeretnénk, ha mindenki részese lehetne a megvalósulás izgalmas folyamatának, ezért megígérjük, hogy a támogatásért és a lájkokért cserébe egy nyilvános Facebook-csoportban tudósítunk majd a munkáról!

Galéria

Oszd meg a pályázatot!

Hozzászólások