Bejelentkezés

1. Pályázat
Vigyünk színt a hétköznapokba!
Pályázó neve
Tiszalúci Önálló Napközi Otthonos Óvoda
Tiszalúc
Eddigi szavazatok:
54 db
„Vigyünk színt a hétköznapokba…”

Óvodánk két feladatellátási helyen működik Tiszalúc központjában, ahol évente 170 - 180 fő óvodás tölti el kora gyermekkora jelentős részét, és egy 30 fős munkahelyi közösség igyekszik számukra minél kiegyensúlyozottabb környezetet biztosítani.
Jelen pályázatunkkal a Petőfi utcai épület betonelemekből álló kerítését szeretnénk színesebbé, illetve gyermekbaráttá tenni óvodásaink, az intézménybe érkezők és a település lakosai számára egyaránt.
Intézményünk dolgozói, akik egyben a Tiszalúci Mesevár Alapítvány önkéntesei is, a helyi civil szervezetekkel és közösségekkel összefogva igyekeznek a településen élők számára programokat, közös megmozdulásokat szervezni. Folyamatosan keressük a lehetőségeket, pályázatokat, amelyek hozzájárulhatnak a környezetünk szebbé, jobbá tételéhez.
Ezen szerveződések előremozdítják egyrészt településünk összképét, másrészt a közösséget is összekovácsolja a közös cél iránti tenniakarás.
A következő közös programunk egy betonkerítés festése lenne, amely hozzájárulna a település apraja és nagyja számára is egy megszépült, színekkel életre keltett környezet megvalósításához.
Bízunk benne, hogy összefogásunkkal a település lakosait is minél szélesebb körben be tudjuk vonni törekvéseinkbe, kezdve a szavazással, azt követően pedig sikeres pályázat esetén a közös alkotómunkába.
Köszönjük a lehetőséget a Let’s Colour pályázat megálmodóinak és szervezőinek, és reméljük, hogy pályázatunk meggyőző képet nyújt arról, hogy Tiszalúcon képesek vagyunk közös célokat kitűzni és azokat együtt meg is valósítani!

Galéria

Oszd meg a pályázatot!

Hozzászólások