Let's Colour Designer

10
önkéntes
60
liter festék
300
négyzetméter
felület
Az első hazai Let's Colour program során számtalan megkeresést kaptunk olyanoktól, akik nem közösségként pályáztak volna az általuk szürkének ítélt falfelülettel, hanem alkotóként, tervezőként szerettek volna résztvenni a projektekben. Erre akkor nem tudtunk lehetőséget biztosítani, 2012-ben azonban az igények láttán úgy döntöttük külön "Designer" kategóriát hozunk létre tervezők számára. A "Designer" kategória tehát abban különbözött a pályázat többi elemétől, hogy itt mi biztosítottuk a falfelületet, a pályázóknak pedig erre az adott falra kellett látványtervekkel pályázniuk. A "festővászon" nem más volt, mint a Millenáris park területén található közel 300 négyzetméteres felület. A beérkezett pályázatok közül egy 5 tagú szakmai zsűri választotta ki a nyertest: *Nagy Diána - Biofal* c. munkáját, melyet május elején meg is valósítottunk. Az alkotás méltón közvetíti a Millenáris által képviselt értékeket, tökéletesen illeszkedik a városon belüli parkosított övezet hangulatába.

Képek az eseményről

Hozzászólások